Onze accomodaties      Unsere Unterkünfte

Gezond Boeren Verstand ligt in het Unesco Geopark De Hondsrug. Door de gunstige ligging bent u snel op weg naar bezienswaardigheden. In het zuidoosten van Drenthe, tussen de plaatsen Coevorden en Emmen is het heerlijk toeven. Emmen met Wildlands Adventure Zoo, de allernieuwste dierenbelevenis en Coevorden met z'n kasteel, de enigste in Drenthe, en dichtbij Plopsa Indoor Coevorden.
De omgeving is rijk aan cultuur, mooie fietspaden en een geweldige natuur voor wandelingen. Voor de lange afstandswandelaars en fietsers: Gezond Boeren Verstand ligt aan de route van het Pieterpad, de Vechtdal- en Saksenroute en rondje Nederland iets van de route (500 meter)
Rond Dalerveen zijn landelijke gebeiden en kleine buurtschappen met oude Saksische boerdeijen. Het landschap is afwisselend bos en open veld. Er zijn diverse goede restaurants in de buurt.

Bij ons kunt u kamperen of logeren in onze B&B.


De camping

Onze kleinschalige camping heeft negen toeristische staanplaatsen, geschikt voor tenten, caravans en campers.De plaatsen zijn ruim en voorzien van elektriciteit. We hebben diverse plekken, zowel in de zon als in de schaduw, met vrije uitkijk, maar ook fijn beschut.
Onze camping is nog open tot 1 september, daarna stoppen we voorgoed met de camping en het paardrijden.

 

Bed and Brood

Een comfortabele twee persoonskamer met privé badkamer op de eerste verdieping.
De kamer is voorzien van twee boxsprings, tv en koelkast. 

Button_reserveren

​ 

©2015 Minicamping Gezond Boeren Verstand. Webdesign: DvhP Emmen